top of page

Tarjous! Videomainos yrityksellesi


Mobiililaitteiden ja erityisesti sosiaaliseen median kautta toteutettu videomainonta on tutkitusti yksi tehokkaimmista tavoista mainostaa yrityksen tuotteita ja palveluita, ja tätä kautta kasvattaa myyntilukuja. Tyylikäs ja informatiivinen video on paras tapa tuoda esille yrityksen liiketoimintaidea sekä esitellä yrityksen edustama tuote tai palvelu.

Saadaksesi paremman käsityksen videomainonnan hyödyistä ja tehokkuudesta, käy lukemassa meidän kirjoittama artikkeli aiheesta: Video markkinointivälineenä

Me haluamme tuoda videomainonnan jokaisen yrityksen saataville tarjoamalla tuotantopalveluita kohtuullisella hinnoittelupolitiikalla. Keskitymme erityisesti pienien ja keskisuurten yritysten markkinoinnin tarpeisiin ja ymmärrämme että kaikilla yrityksillä ei ole mahdollisuutta maksaa tuhansia euroja mainosvideosta. Siksi tarjoammekin rajoitetun ajan yrityksille mainosvideon tuotannon super edullisesti hintaan 300€ (alv0).

Tarjoushinta sisältää:

  • Suunittelupalaverin asiakkaan kanssa(1-2h)

  • Käsikirjoituksen

  • Kuvaukset (max. 3 tuntia)

  • Leikkauksen ja editoinnin

  • Lopputuloksena 15-60 sekunnin pituinen video

  • Valmis video toimitetaan asiakkaalle sähköisesti pilvipalvelun kautta

Laskutamme erikseen mahdollisista matkakuluista 0,50€/km.

Jos kuvauksissa käytetään asiakkaan pyynnöstä näyttelijöitä tai kuvauksia varten hankitaan rekvisiittaa laskutamme näistä erikseen, ellei asiakas hanki niitä omakustanteisesti. Lähtökohtaisesti kuvaukset pyritään toteuttamaan niin että lisäkustannuksia ei aiheudu tai ne ovat erittäin minimaalisia.

Hyödynnä tämä ainutlaatuinen tarjous ja ota meihin yhteyttä jo tänään! Toteutetaan yhdessä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva video ja nostetaan yrityksesi näkyvyys uudelle tasolle!

Projectx Productions Finland

info@projectx.fi

www.projectx.fi

- Sami Nummenranta / Projectx Productions Finland


Uusimmat julkaisut
Arkisto
Seuraa meitä
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
bottom of page