Tarjous! Videomainos yrityksellesi

18.09.2017

Mobiililaitteiden ja erityisesti sosiaaliseen median kautta toteutettu videomainonta on tutkitusti yksi tehokkaimmista tavoista mainostaa yrityksen tuotteita ja palveluita, ja tätä kautta kasvattaa myyntilukuja. Tyylikäs ja informatiivinen video on paras tapa tuoda esille yrityksen liiketoimintaidea sekä esitellä yrityksen edustama tuote tai palvelu. 

 

Saadaksesi paremman käsityksen videomainonnan hyödyistä ja tehokkuudesta, käy lukemassa meidän kirjoittama artikkeli aiheesta: Video markkinointivälineenä

 

Me haluamme tuoda videomainonnan jokaisen yrityksen saataville tarjoamalla tuotantopalveluita kohtuullisella hinnoittelupolitiikalla. Keskitymme erityisesti pienien ja keskisuurten yritysten markkinoinnin tarpeisiin ja ymmärrämme että kaikilla yrityksillä ei ole mahdollisuutta maksaa tuhansia euroja mainosvideosta. Siksi tarjoammekin rajoitetun ajan yrityksille mainosvideon tuotannon super edullisesti hintaan 300€ (alv0). 

 

Tarjoushinta sisältää:
 

 • Suunittelupalaverin asiakkaan kanssa(1-2h)

 • Käsikirjoituksen

 • Kuvaukset (max. 3 tuntia)

 • Leikkauksen ja editoinnin

 • Lopputuloksena 15-60 sekunnin pituinen video

 • Valmis video toimitetaan asiakkaalle sähköisesti pilvipalvelun kautta
   

Laskutamme erikseen mahdollisista matkakuluista  0,50€/km.

Jos kuvauksissa käytetään asiakkaan pyynnöstä näyttelijöitä tai kuvauksia varten hankitaan rekvisiittaa laskutamme näistä erikseen, ellei asiakas hanki niitä omakustanteisesti. Lähtökohtaisesti kuvaukset pyritään toteuttamaan niin että lisäkustannuksia ei aiheudu tai ne ovat erittäin minimaalisia.

 

Hyödynnä tämä ainutlaatuinen tarjous ja ota meihin yhteyttä jo tänään! Toteutetaan yhdessä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva video ja nostetaan yrityksesi näkyvyys uudelle tasolle!

 

Projectx Productions Finland

info@projectx.fi

www.projectx.fi

 

 

- Sami Nummenranta / Projectx Productions Finland

 

 

Jaa Facebookissa
Jaa Google+
Please reload

Uusimmat julkaisut
Please reload

Arkisto
Please reload

Seuraa meitä
 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Black Circle
 • YouTube - Black Circle